Rulltårta med banangrädde
Ingredienser:
3 ägg
1 1/2 dl socker
5 msk potatismjöl
1 msk vetemjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
Fyllning:
2 dl grädde
2-3 bananer
Du gör så här:
Sätt på ugnen på 250 grader. Täck en plåt med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker pösigt. Sikta kakaopulvret tillsammans med de båda mjölsorterna och bakpulvret. Rör försiktigt ner det i smeten. Bred smeten över papperet till ett jämt lager. Grädda i mitten av ugnen ca 5 min. Strö lite socker över den nygräddade kakan. Stjälp upp bakplåtspapperet och drag av papperet som kakan gräddats på. Låt kakan kallna tex under en långpanna. Gör banangräddsfyllningen. Bred den över kakan och rulla ihop den. Förvara kakan svalt. Lycka till // Lisa J :)